Back To School!

Vastahan koulut loppuivat, mutta on taas aika valmistella koulun alkuun! Vanhemmat, löydätte kaiken tarpeellisen Hahmomaailman Back To School valikoimasta sukista reppuun. Kun kaikki koulutarvikkeet on hankittu samasta paikasta, ne saapuvat kaikki samaan aikaa ja stressi on ohi! Sitten voitte vielä nautiskella kesän viimeisistä päivistä ja unohtaa koulun vielä hetkeksi.
Ensimmäinen koulupäivä kesän jälkeen-olemme kaikki kokeneet sen. Lasten sängystä ylös saaminen kesän löhöilyn jälkeen vaatii vähintäänkin pientä lahjomista ja kaikkien ovesta ulos saaminen oikeaan aikaan hyvää organisointikykyä ja erittäin hyvät hermot. Mikä unohtuu joka vuosi? Koulukuvaus! Katsasta Hahmomaailman rusetit ja hiuspinnit ja joka päivä on mahtava hiuspäivä!

Kauan eläköön vanha koulunalku traditio, jossa hankitaan uusi makea koulureppu ja tarvikkeet! Hahmomaailman pirteät kynät, penaalit ja reput tekevät läksyjen teosta hieman hauskkempaa. Uniikiti tarvikkeet Englannista tarkoittavat, ettei jokaisella vastaantulevalla koululaisella ole samanlaista!

Katso Back To School kokoelma täältä

Katso poikien reput täältä

Katso tyttöjen reput täältä

BACK TO SCHOOL CHECKLIST:
Takki
Reppu
Kengät
Sukat ja sukkahousut
Alusvaatteet
Collegehousut ja huppari
Lenkkarit
Hiustarvikkeet
Koulutarvikkeet
Eväslaukku ja juomapullo

Older Post