My Little Pony Must-Haves!

Kuunnelkaahan Equestria girls, meille hahmomaailmaan on saapunut makea valikoima My Little Pony tuotteita, jotka saavat varmasti sateenkaaret loistamaan pikku fanien silmissä. 

Ponijengistä on vaikea valita suosikkia, mutta Twilight Sparkle on mielestämme hauskin (hello, hänellä on unicorn sarvi!). Tämä käytännöllinen prinsessa loistaa muiden ystäviensä kanssa valikoimassamme tietenkin glitterillä ja sateenkaarilla höystettynä!

Aivan kuten Rarity, mekin olemme oikeita fashionistoja-vain kaikkein tyylikkäimmät vaatteet ovat tarpeeksi hyviä! 

Kun lapsesi laukkaa ulkona kavereidensa kanssa, on tärkeää, että hänellä on kaikki varusteet kunnossa. Seikkailuihin metsässä pue hänet suloiseen huppariin ja legginseihin. Tyyliin, jonka Princess Celestiakin hyäksyisi, lisää Rainbow Dash reppu.

Emme voi olla näyttämättä rakkauttamme My Little Pony hahmoja kohtaan-ovathan he olleet kanssamme omasta lapsuudesta lähtien! Vaikka siirrämme pakkomielteemme seuraavalle sukupolvelle, meillä on aina heikko kohta poneille. Joten laukkaa loppusuoralle (checkoutille, tietenkin) ja hanki uudet vaatteet upeasta MLP kokoelmastamme!

Katso koko MLP kokoelma TÄÄLTÄ!

Esimerkkejä valikoimastamme:

 

 

Older Post Newer Post