Ryhmä Hau faneja? Hahmomaailma hoitaa homman!

Posted by Riikka Szymak on

Lapset eivät voi olla päivääkään ilman koirafiguurejaan ja menevät sekaisin, kun sarjan tunnari kuuluu telkkarista. Kun he kasvavat isoiksi, he haluavat olla lentäjiä, poliiseja ja palomiehiä. Nyt puhumme tietenkin Ryhmä Hau lastenohjelmasta! Pikkuisesi villiintyvät, kun saavat tassuihinsa Ryhmä Hau vaatteita ja tavaroita, joilla voivat koristaa itsensä ja huoneensa kuten Adventure Bay! 

Ei pelkoa, Riku ja pentupoppoo tuovat mukanaan hauskimmat vaatteet lapsillesi-poliisikoira Vainu pitää muotipoliisin poissa! Kaikki rakastavat Vainua ja Kajaa, mutta oma suosikkimme on hupsu dalmatialainen Samppa.

 Lähdettekö trooppisiin ilmoihin pentupoppoonne kanssa? Hypätkää Kajan helikopteriin älkääkä unohtako ottaa Ryhmä Hau jengiä mukaan! Pikku vesikoiranne täytyy olla uimavalmiita, jos he meinasivat hypätä Toman veneeseen. Ryhmä Hau pyyhkeemme, uimapukumme ja UV suoja-asumme tulevat tarpeeseen hiekalta ja auringolta suojautumiseen. Värikkäät Ryhmä Hau kuosit tekevät perhelomalle pakkaamisesta helpompaa!

  

Kun on aika rauhoittua (eli äiti ja isä ovat saaneet tarpeekseen lastenohjelmista), pikkuiset voivat rentoutua lempihahmojenssa kanssa nukkumaan. Rankan leikintäytteisen päivän jälkeen he ansaitsevat leponsa. Ryhmä Hau yöasumme pitävät heidät lämpiminä ja mukavina. Ei enää dramaa ennen nukkumaan menoa uusien Ryhmä Hau pyjamien ansioista. Pystytte siihen vanhemmat, muistakaa: Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä! 

Katso koko Ryhmä Hau valikoima TÄÄLTÄ!

Esimerkkejä Ryhmä Hau tuotteistamme:

 


Share this post← Older Post Newer Post →